werkzaamheden

IMPORT

Heeft U een auto op het oog maar staat deze over de grens? Een auto importeren kent vele voordelen echter wanneer je eenmalig of niet regelmatig een auto importeert en niet volledig op de hoogte bent van alle regels en manieren om te besparen trap je al snel in een van de valkuilen die je onnodige kosten opleveren.

De auto import service van BEKKERAUTO kan U ondersteuning bieden of U de import volledig uit handen nemen. BEKKERAUTO beschikt over een eigen transport dienst waardoor we aantrekkelijke tarieven kunnen hanteren. Informeer naar de mogelijkheden.

 

DIAGNOSE

Een auto zit tegenwoordig vol met elektronica. Een belangrijk deel wordt gevormd door het elektrische geheugen dat storingen automatisch registreert. Als u een lampje ziet branden op het dashboard en of klinken er waarschuwing geluiden, dan is de bijbehorende storing opgeslagen in het geheugen.

Rijdt U een Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, BMW of Mini, kom dan vooral snel langs bij BEKKERAUTO want doorrijden is bij sommige storingen niet verstandig. We beschikken over de benodigde diagnoseapparatuur waarmee we het geheugen van uw auto kunnen uitlezen. Daardoor is meteen duidelijk waar de fout zit en wat er moet gebeuren.

 

VOORKEURSINSTELLINGEN

Bij veel auto’s van zowel de VAG groep als BMW en Mini is het mogelijk bepaalde instellingen te wijzigen via de diagnosestekker. Dit zijn opties en instellingen welke reeds in de auto aanwezig zijn maar niet actief zijn gezet door de fabrikant. Het aantal mogelijke voorkeursinstellingen in uw auto is afhankelijk van land, model, bouwjaar en uitvoering.

Wilt u meer informatie over Import, diagnose of voorkeursinstellingen, heeft u een andere vraag of opmerking of wilt U een afspraak maken? Vul dan het contact formulier  in.