over ons

Mijn naam is Maikel Bekker, ik ben een enthousiaste autoliefhebber met een voorkeur voor de merken Volkswagen, Ford en BMW. Van kleins af aan hebben auto’s mij geïnteresseerd. Uit deze interesse is al vroeg een hobby ontstaan waar ik met veel plezier tijd en energie in steek.

Per 1 oktober 2016 heb ik besloten om mijn auto hobby officieel te maken en ben ik gestart met BEKKERAUTO. U kunt bij mij onder andere terecht voor de diagnose van storingen in uw auto (VAG, BMW of Mini), ondersteuning bij import en verkoop van gebruikte auto’s.

Ik verkoop enkel auto’s in een staat en in de uitvoering zoals ik ze zelf graag zie. Dat betekent dat ik zeer selectief ben bij de inkoop van de auto’s. De auto’s zijn dan ook standaard voorzien van vele, meestal niet gangbare opties, hebben maximaal 2 eigenaren gehad en er is niet in gerookt. Ik let op details en besteed daar ook de nodige tijd aan dus verkeren de auto’s in zeer nette staat, zijn schadevrij en hebben een sluitende en aantoonbare historie waarbij het onderhoud door de merkdealer is uitgevoerd. Voor de auto’s zijn verschillende garantiepakketten mogelijk en worden uiteraard met geldige APK verkocht.