over ons

Mijn naam is Maikel Bekker, ik ben een enthousiaste autoliefhebber met een voorkeur voor de merken Ford, Volkswagen en BMW. Van kleins af aan hebben auto’s mij ge├»nteresseerd. Uit deze interesse is al vroeg een hobby ontstaan waar ik met veel plezier tijd en energie in steek.

Per 1 oktober 2016 heb ik besloten om mijn auto hobby officieel te maken en ben ik gestart met BEKKERAUTO. U kunt bij mij onder andere terecht voor de diagnose van storingen in uw auto (Ford, VAG, BMW of Mini), ondersteuning bij import en verkoop van gebruikte auto’s.

Ik verkoop enkel auto’s in een staat en in de uitvoering zoals ik ze zelf graag zie. Dat betekent dat ik zeer selectief ben bij de inkoop van de auto’s. De auto’s zijn dan ook voorzien van vele opties die in mijn ogen behoren tot de standaard uitrusting van een auto maar in praktijk toch meestal niet gangbaar zijn, hebben maximaal 2 eigenaren gehad en er is niet in gerookt. Ik let op details en besteed daar ook de nodige tijd aan dus verkeren de auto’s zowel optisch als technisch in zeer nette staat, zijn schadevrij en hebben een sluitende en aantoonbare historie waarbij het onderhoud door de merkdealer is uitgevoerd.

Ondanks dat ik geen afleverkosten bereken wordt hier veel aandacht aan besteed. Dit zult U zelf zien als U een auto komt bezichtigen.