Ford Fiesta 1.0 Ecoboost ST-Line Blauw, 12.664 km van 1e eigenaar, Nieuw!

BEKKERAUTO biedt aan:

Een blikvanger is deze luxe en sportieve Ford Fiesta ST-Line 1.0 Ecoboost uit 11-2021 in de kleur Dynamic Blauw Metallic!

Deze Ford Fiesta komt rechtstreeks van de 1e eigenaar en heeft 12664 km gereden! Zowel het interieur als het exterieur zijn letterlijk in nieuwstaat en gebruikssporen zijn nauwelijks tot niet aanwezig. De auto is volledig dealer onderhouden en de onderhoudsgeschiedenis is uiteraard aanwezig en digitaal bij Ford vastgelegd. De Fiesta heeft daarnaast nog volledige Ford fabrieksgarantie tot 11-2028!

De Ford Fiesta is 1 van de best sturende auto’s in zijn klasse waarbij dit exemplaar vanuit de fabriek vele opties heeft meegekregen waaronder Climate Control, Ford Navigatiesysteem (voorzien van de laatste kaarten), Ford Pass App Connect (remote functies bedienen via de telefoon), elektrische ramen voor EN achter, rijbaan assistentie, LED dagrijverlichting en LED koplampen, Apple CarPlay / Android en DAB+ tuner, Assistance Pack 3 met Intelligente Adaptieve Cruise Control, Keyless Go, Verkeersbordherkenning, Grootlicht assistent en pre Collision Assist met afstand indicatie, Privacy Glass achter, Winter Pack met verwarmde inklapbare buitenspiegels, stuur- en stoelverwarming en originele Ford ST-Line 17 inch velgen met Michelin banden.

Je kunt altijd op een veilige afstand rijden met Adaptive Cruise Control. Active City Stop, bij snelheden onder 50 km/u wordt voortdurend de afstand tussen jou en het voertuig voor je gemeten. Remt je voorligger onverwacht? Dan remt het systeem automatisch mee. Lane Keeping Alert: je stuur gaat trillen en je ziet een lampje branden als je de rijstrook dreigt te verlaten. Automatisch grootlicht schakelt zich tijdelijk uit wanneer het voor- of tegenliggers opmerkt. Verkeersbordherkenning herkent alle verkeerborden langs de weg en toont een pictogram van het betreffende bord op het instrumentenpaneel. Driver Alert waarschuwt je tijdig om een pauze in te lassen. De helling assist voorkomt dat je achteruit rolt. Met het Ford SYNC 3 bedien je jouw telefoon, muziek en navigatie eenvoudig met je stem.

Prijs is 17.950 euro incl. garantie tot 11-2028! Wij rekenen geen aanvullende (afleverings-) kosten.

Bezichtiging alleen op afspraak, ook ‘s avonds en in weekend mogelijk. Bel of Whats App 06-24229728 of vul het contactformulier in.

Carrosserietype: Hatchback
Transmissie: handgeschakeld
Aandrijving: voor
Versnellingen: 6
Cilinderinhoud: 999 cm³
Cilinder: 3
Vermogen: 70 kW (95 pk)
Leeggewicht: 1064 kg
Brandstof: benzine
Deuren: 5
Stoelen: 5
Kleur: Dynamic Blauw Metallic
Bekleding: stof zwart
APK: 11/2025

Hieronder volgt een opsomming van de aanwezig opties:

ABS
Adaptieve Cruise Control
Airbag Bestuurder
Airbag Passagier
Airbag, zijdelings achter 2x
Airbag, zijdelings voor 2x
Airconditioning, automatisch
Android Audio
Apple CarPlay
Bandenspanning controle
Bluetooth telefoon
Bluetooth audio
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch verwarmd en inklapbaar
DAB+ tuner
Driver Assistance Pack
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Ford Pass Connect
Gordijn/hoofd airbags achter
Gordijn/hoofd airbags voor
Grootlicht assistent
Hill Hold – Helling hulp
Instapverlichting onder de spiegels
Keyless Go
LED dagrijverlichting
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17 inch
Lichtsensor
MP3 speler
Mistlampen
Multifunctioneel lederen stuurwiel
Navigatiesysteem
Parkeer sensoren achter
Privacy Glass
Radio/CD/MP3
Regensensor
Rijbaan assistentie
Stoel in hoogte verstelbaar
Stoelverwarming voor
Stuurbekrachtiging
Stuurverwarming
Traction control
Verkeersbord herkenning
Verwarmde voorruit
Vermoeidheid detectie
Winterpack

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie.

Neem contact op voor aanvullende vragen.